Återblick – Tradewise Gibraltar 2012

En historisk återblick från den stora öppna turneringen Tradewise Gibraltar som spelades just i Gibraltar januari 2012.
Flera av kungstornets medlemmar var på plats.
Se partiet Shirov – Lyrberg och bilder från Fredrik Widlund.Patrik Lyrberg gjorde en strålande insats i turneringen. Redan i rond 1 skrämde han slag på superstormästaren Alexey Shirov, som tvingades kämpa för remi.
Partiet kan du se här nedanför.

Shirov – Lyrberg, Gibraltar 2012.

Följande bilder är tagna av Fredrik Widlund.
Bland bilderna ser vi flera välkända ansikten, både från klubben och utlandet. Bland annat Patrik Lyrberg, Peter Mozelius, Kjell Jernselius, Johan Henriksson, Viktor Korchnoi, Viktor Thorell och Karl Lundbäck.

Här kan du läsa mer om turneringen.
Resultaten kan du se här.

Lämna en kommentar