Kungstornet 4a i Svenska Cupen

Den 7-9 september spelades Svenska Cupen. Det är en handikapp lagturnering. I Fyrmannalagen ingår spelare från samma klubb eller allsvensk allians. Laget baseras på snabb-ELO enligt SSFs nationella rankinglista 1 september 2018. Spelarna sitter i rankingordning alla ronder. 9 ronder Schweizer spelas där matchpoäng räknas i första hand, därefter partipoäng och vidare särskiljning enligt SSFs allsvenska regler. Flera lag kan delta från samma klubb eller allsvensk allians. Handikappsystemet är baserat på lagens snittranking. Inför varje lagmatch räknas skillnaden mellan de två spelande lagens snittranking ut. Enligt en tabell får man reda på vilket resultat i matchen som krävs för vinst, oavgjort eller förlust.

Vi slutade fyra endast en halv partipoäng efter trean.
I vårt lag med medelranking 2225 spelade:
Anders Larsson, Fredrik Andersson, Torbjörn Glimbrant och Kaj Engström.

En applåd till dessa!!!!

 

Mer info hittar du på länken nedan:

http://lass.no-ip.com/svenskacupen/nyheter.html

Lämna en kommentar