Måndagens lag-DM

Måndag kväll (3 dec) och lag-DM. Det var rond 3 som skulle spelas för lag 3 och 4. För båda lagen var det tufft motstånd.

Lag 3 möte Trojanska Hästen i en liten seriefinal. Det såg på förhand ut som en jämn tillställning med en liten fördel till Trojanska som hade toppat laget med vinnaren av Flickornas JGP-final på bord 7 (läs mer). Trojanska vann till slut med klara 6-2. Vår första förlust gör att vi ligger på plats 3 två poäng efter ledande Trojanska.

Lag 4 fick väldigt tufft motstånd i form av Rockaden SK IV. Medelrankingen var 1337 mot deras 1759. Resultatet visar också att Rockaden inte fick några större problem. 41/2 – 11/2 till dem trots att de lämnade handikap i form av en w o på bord 2. En fin debut av Polina. Vår tredje förlust och en ohotad 6 plats i tabellen.

Lämna en kommentar