Stefan Nyberg inofficiell klubbmästare KM30

Stefan Nyberg har följande att berätta om KM30:
Redan förra året utspelade sig klubbmästerskapet KM30. Det var ett mycket diskret och oannonserat event och resultatet blev aldrig offentligt. I år ägde det rum dag, 28/9, lika oannonserat som förra året och med samma deltagare, nämligen Patrik L, Anders B och Stefan N. Eftersom varumärket stärkts en obetydlig aning publiceras i år resultatet också som ett steg mot El Classico-status. Det handlar alltså om Lidingöloppet 30km för Kungstornare.
Till skillnad från schack är det fullt möjligt att deltagarna inte ens ser varandra under tävlingen (jag såg då ingen av de andra). Vem som vann, kom tvåa osv. får man i så fall kolla på internet efteråt. Jag gjorde det och vad jag upptäckte kan ju ha inspirerat mig till denna notis.
Resultatet då:
1:a Stefan N   3:05
2:a Anders B. 3:28
3:a Patrik L    3:59

Ett hedersomnämnande till Tomas K som deltog och fullföljde wannabe-tävlingen 15km på samma tillställning. Då det var så blygsamt deltagare antal kan vi inte upphöja denna tävling till ett klubbmästerskap ännu.

Grattis till Stefan!

Lämna en kommentar