Lag DM

I går spelade 1:a laget sina andra match i lag DM elit. Den här gången mötte Kungstornet Stockholms SS. Trots ett par riktigt bra vinster mot starkare motstånd för några av våra spelare så blev det en knapp förlust med 6 1/2 – 7 1/2.

I första ronden besegrade 1:a laget Farsta SK med 11 1/2 – 2 1/2.

Andra laget spelade i första ronden mot Kristallens SK. Det blev förlust för Kungstornet trots 2-0 i starten (w.o.). Förlustsiffrorna skrevs till 4 1/2 – 7 1/2. Här tar Vladimir M, Tomas C och Daniel Lundberg ett par riktigt fina skalper.

Tredje laget spelade i första ronden mot Wasa SK IV och förlorade 1 1/2 – 6 1/2. Här kan man notera att Kenzo F spelade remi mot Ingvar Gundersen.

Fjärde laget spelade i första ronden mot Tyresö SK 2 och förlorade med 1 1/2 – 2 1/2

Lämna en kommentar