Lag DM elit, Kungstornet blev 4a

I femte och sista ronden av lag DM elit hade Kungstornet chans på tredje plats. Med riktigt medvind i ryggen så kan. Det till och med bli en andra plats. För att ta tredjeplats så räcker det att det blir oavgjort. Det ser också lovande ut när man tittar på laguppställningarna. Kungstornet hade något högre medelranking. Det var bara andra bordet som på förhand såg ut att bli en riktig utmaning. Och matchen började bra. Vi står bra på flera bord till och med riktigt bra. När tre partier slutar remi och Luis vinner ser det inte bara ljust utan hela solen skinner på Kungstornet. Men bom bom bom out goes the light och två snabba förluster senare så ligger vi under med en poäng. Och när vi tappar yterliggare två partier ser det riktigt mörkt ut. Men vinst till oss och en liten strimma ljus skinner in. Två partier kvar. Går de våran vägen räddar vi remi. Nu gjorde de inte inte utan det blev en remi och en förlust och förlust i matchen med 5 1/2 mot 8 1/2. Grattis lag DM mästare Stockholms schacksällskap och grattis till Rockaden, tvåa och Wasa, trea.

Lämna en kommentar