JP på högtryck

Onsdag den 30 sep vann JP i par med Pascal Hand änd brain turneringen. I onsdags vann han månadsblixten.

I månadsblixten körde han över alla posörerna som nog önskade bättre tider än lit de parade. Ingenting kunde göra honom distraherad. När duellen var över visade det sig att han var så pass överlägsen att han hade råd att spela remi i sista partiet. Blixten spelades som vanligt med handikapp.

I Hand and brain turneringen var det 5 par som deltog. Sedan var det spelar som gick och spelar som kom så det blev förändringar i några av paren under turneringens gång. Dragserien var 10 min för hela partiet per par.
Hand and brain går till så att två spelare bildar ett par. En är Brain och en är Hand. Normalt är att man byter vem som är hand och brain för varje parti. Brain säger en pjäs som den vill ska flyttas t ex bonde men inte vilken bonde, Handen flyttar sedan en bonde. Handen måste flytta den pjäs som Brain har sagt. Ibland blir det den pjäs som Brain tänkte. Ibland inte.

Resultat månadsblixt:
1. Jan Peter 5 1/2 p
2. Matts U 4 p
3-5. Kaj 3 p
3-5. Henrik 3 p
3-5. Niklas 3 p
6. Alexander 2 1/2 p
7. Wille 0 p

Resultat Hand and brain:
1. JP Pascal 3 p
2. Henrik Wille Patrik 3p
3. Axel Elli Kaj 2 p
4. Mikael Sean 1 p
5. Alex Tommy. 1 p

Ett stort HURRA med guldkant till vinnarna
Ett litet mindre hurra till övriga deltagare.

Lämna en kommentar