Månadsblixt 1 med handikap

16 spelare, en del rutinerade, en del halvnya och en del helnya provade vingarna i årets första Månadsblixt med handikapp. Dragserien var 5 minuter. Vid lika ranking var det 5-5 min, om skillnaden mellan spelarna var mindre än 200p så var det 6 mot 4 min, om skillnaden var mindre än 400p så var 7 mot 3 min och om skillnaden var upp till 600p så blev det 8 mot 2 min.
Niklas H var tillbaks så nu fick alla kämpa bäst de kunde om andraplatsen.

Resultat:
Grupp A
1 Niklas H 6 p
2-3 Jan-Peter och Thomas S 5 1/2 p
4-5 Kaj E och Elias. 3 1/2 p
6-7 Jan K och Daniel L 1 1/2 p
8. Tomas K 1p

Grupp B
1 Alex K och Carlos 6 p
3 Daniel E 5 p
4-5 Arrand M och Kjell J 3 1/2 p
6 Sverker H 3 p
7 Ville H 1 p
8 Magnus G. 0 p

Det gjordes väl ett och annat feldrag men trots det så var det en allt som allt en trevlig klubbkväll där det även såldes några Klubbtröjor. Bra att passa på för de som behöver en och medans det finns några kvar. Matts U hade skänkt en bunt New in Chess som delades ut till de som önskade. Och sist men inte minst så delades det ut 10-års jubileumsbok till de som inte hade en innan.

Lämna en kommentar