Lag-DM div 1slutspelade

Så har då lag-dm div 1 slutspelats. Det blev för vår del en trist historia del som helhet och dels i matchen mot Södra SASS. Innan ronden så var vi tillsammans med Södra SASS de enda som inte tagit poäng. Vinst och vi stannar kvar i div1. Förlust och vi blir nerflyttade. Södra SASS ställde för första gången under denna säsong upp med fullt lag och dessutom ett starkt sådant. Vi hade inte fullt lag och lägre ranking på de bord vi hade spelare. Vi fick tyvärr lämna fyra w o när Tommy pga magproblem var tvungen att kasta in handduken i sista sekund. Tufft för de som som spelade att starta med 0 – 4. Tappert kämpat dock! J-P fick en meriterande remi mot Furhoff och det var den enda poäng vi tog. Det såg lovande ut på några bord men vi fick vika ner oss till slut. Ska man formulera sig något positivt så kan man säga att inget lag är så bra som Kungstornet på att komma sist.

Lämna en kommentar