Resultat: Finn bästa draget i olika partiställningar

I onsdagskvällens Tävling: Finn bästa draget i olika partiställningar delade Kaj ut 12 partiställningar. Vi fick 1 t 15 min på oss att hitta ett drag, det bästa i de olika ställningarna. Det här var inte så lätt som det låter. Att hitta ett drag är väl inte så svårt? Men skenet bedrar. I en av ställningarna var t ex Tab8 det korrekta svaret. För de flesta av oss var det mycket oväntat. Te2-e8 i en annan ställning var det nog inte heller så många av oss som tittade på. För att inte tala om det luriga Dxc7+ som ser rätt ut men bara leder till fördärv. Den fällan hoppade vi gladeligen i.
När tävlingsledaren och till lika enväldig domare Kaj hade rättat allas lösningar stod klart att Matts och Henrik delade vinsten med 7 rätt av 12. Trea kom Tommy som hade 6 rätt.
Grattis till Matts och Henrik!!!

Lämna en kommentar