Lag DM rapport 2

På måndagkvällen spelade i tredje ronden i lag DM Kungstornet 4 mot Sällskapet 4. Laget med Arsi Shiva som ankare vann med 2 1/2 – 1 1/2.
Kungstornet ligger för närvarande på sjätte plats. Leder div 5 gör Wasa VI på bättre partipoäng före Tyresö II. Båda lagen har full pott.

I div elite ligger Kungstornet efter krossen av Solna i tredje ronden med 11 – 3 tvåa före Rockaden och Wasa. Leder gör Sällskapet.

I div 1 ligger Kungstornet II på sista plats efter tredje förlusten i rad. Denna gång mot Södra Sass med 3 1/2 – 8 1/2. Leder gör Kristallen. Ska vi rädda oss kvar så krävs det vinst i de två nästa matcherna

I div III spelar Kungstornet III. Här ligger laget efter två spelade ronder och två förluster sist.. I tredje ronden möter vi Seniorschack och har då möjlighet att ta en vinst och där med bryta vår dystra svit. Leder serien gör Kristallen III före Tyresö.

Lämna en kommentar