Kalle våravslutningsmästare

I söndags hade vi en så’n häringa våravslutning.
Det kom c:a 18 hårt karantänsplågade men glada Kungstornare på denna vår avslutnings-pic nic. Vi åt och drack för ändamålet lämplig mat och dryck. Spelade schack, höll covid-19 avstånd och kunde från vår plats i parken på Djurgården se Kaknästornet samt ett och annat födelsedags sällskap. Alla sällskap höll som sig bör avståndet.

Våravslutnings turneringsmästare blev Kalle. Väldigt lycklig och omskakad över titeln funderade Kalle om det nu inte är dax dra sig tillbaka som obesegrad mästare. Fast Kalle det räcker med att inte ställa upp i någon mer våravslutningsturnering, då kan ingen ta titeln ifrån dig. Noteras kan att Kalle är den första att vinna just denna turnering. Kaj blev två.

Ett ruggigt stort och välförtjänt GRATTIS till Kung Kalle!

Lämna en kommentar