Avslutningen 15 december

Ett tjugotal Kungstornare samlades för årets julavslutning. Patrik på Laserdome bjöd på förstärkt julfika med bl a skinka och köttbullar. Kaj uppmärksammade den gångna säsongen där lagschacket kommit igång på bred front. Vi har tre lag i både Lag-DM och Allsvenskan och glädjande nog har många nya medlemmar fått spela långpartier för första gången.
Klubbmästare har korats; Henrik i Fischer Random, Jan Peter i blixt och Sam i problemlösning.
Det konstaterades också att Kungstornet blev bäst i Stockholm ”igen” (8 av totalt 14 titlar är våra) när Blixtlag-DM spelades i oktober!

Traditionsenligt sattes sedan ihop fyra lag som under rörliga former spelade fyra åttaminuters-partier med rotation i två Semifinaler och sedan match om tredje pris och final. Hälften vann, för första gången (!) för finalen slutade 2-2.

Lag och Resultat:

Lämna en kommentar