Lagspelet är igång

Lag spelet har äntligen kommit igång.
Först ut var vårt förstalag som i rond 3 i DM Elite möte Rockadens första lag. På papperet såg detta ut att bli en relativt enkel affär för rockaden. Tyvärr blev det också det. Att notera är Kjells seger över Lennart Ö.


Kjell skriver ner vinstplanen

Nästa lag att spela i DM var vårt andralag som spelar i div 1. Där mötte vi Solna SS. Trots bra spel räckte vi inte riktigt till. Att notera är Andreas, Adam och Ahmeds vinster.

Åkej! I söndags var Kungstornet på turne för att spela två matcher i allsvenskan. Andralaget som spelar i div 1 åkte till Örebro för att möta Örebro SS . Tyvärr var vi tvungna lämna två w.o. Utan dem kanske vi hade kunnat vinna matchen. Här vann Kaj, Stefan och speciellt Adam mot starkt motstånd. Lennart kämpade på för vinst med det blev inte mer än remi och där med matchvinst för Örebro.
Tredjelaget åkte till Norrköping för att i div 3 möta Schack 08 II. Vi var även här tvungna att lämna en w.o. Nu spelade det inte så stor roll att vi lämnade handikapp då 08orna hade förstärkt laget. Och var på pappret mycket starkare vilket de också visade i praktiken. Tröstpoängen ordnade Vladimir. Det är inte var dag man får chansen att besegra en 2150-spelare.

Lämna en kommentar