Kaj är Kung i snabbschack

Den 2a mars spelades Kungstornets klubbmästerskap i snabbschack. Fem ronder spelades och dragserien vara 10min+2sek. När alla ronder var spelade stod Kaj som värdig segrare med Henrik som två och Fredrik som trea.

GRATTIS KAJ!!!

Onsdagen började annars med att Fredrik gick igenom Tommys förlustparti mot Roger L, 1954, i Schack08 II Norrköping från tredjelaget bortamatch. Domen här var att 26 … a5 var om inte vinst så i vart fall ett klart plus för svart. Tommy spelade 26 … Tc8 och sedan var fältet a4, som Tommy hade tänkt använda, borta och vit kunde ta över. Efter Tommys parti visade Adam sin vinst mot Per Sundelius, 2023, från andralagets bortamatch mot Örebro SS. En bra genomgång och ett mycket roligt och spännande parti.


… nu ser det kört ut Tommy!

I lag-DM div 3 mötte i måndags Kungstornet III Rockaden III. Och man kan lugnt säga att resultaten för våra lag just nu inte går vår väg. Det blev ännu en förlust. Denna gång med 3 – 5. Men vi ligger vart fall inte sist om man ska vara lite positiv. Nästa rond möter vi Seniorschack Stockholm.

Lämna en kommentar