Vi har spelat ett gäng lagmatcher

Andra- och tredjelaget har spelat ett antalmatcher i helgen i allsvenskan. Och tredjelaget spelade i måndags klart lag-DM.

Om vi börjar med det roliga först, tredjelaget och div 3. Vi spelade mot Järfälla i femte och sista ronden. Vi hade båda 4p men Järfälla låg före oss på bättre partipoäng. Så vill vi komma före dem i serien så måste vi vinna matchen. Kjell är den som visar vägen med snabb kross av sin motståndare. Efter det var det några hårda partier där Radu lyckades vinna, Tommy lyckades vända en, som det såg ut, förlust till vinst. Tomas C vann ett snyggt slutspel. Och vår nästor Mats krossade sitt motstånd. Så vinst för tredjelaget 5.5 – 2.5 och en tredje plats.

n

Andralaget i allsvenskan div 1, spelade i rond 4 mot Uppsala och vann med 4.5 – 3.5. Laget har i sista ronden möjlighet att knippa tredjeplatsen om pjäserna går vår väg dvs vi ska vinna mot Stockholms SS II och Passanten ska förlora mot Örebro SS.

Tredjelaget i allsvenskan div 2, spelade rond 2 och 3 på lördagen och söndagen. På lördagen mötte vi Visby och förlorade med klara 1.5 – 6.5. Och så i söndags så mötte vi Södertälje SS. Även här förlorade vi denna gång med 2.5 – 5.5. Notera Mats fin fina vinst och återkomst till schackbrädet när han snabbt vann sitt parti. Även Carlos hade en fin vinst och Vladimir en meriterande remi.

Lämna en kommentar