Allsvenskan färdigspelad!

Så är då allsvenskan färdigspelad för denna säsong. Tack till alla som har varit med och kämpat.
För vår del blev det ömsom vin ömsom vatten. För Stockholms SS i elitserien blev det bara vin. Den vann serien och är där med svenska mästare. Grattis till dem! Vårt första lag lyckade hålla sig kvar i elitserien på målskillnad. Men det räcker ju för att vara för att vara bättre. Fråga bara Sällskapet om det.
I helgens sammandrag så mötte laget i tur och ordning Växjö (3.5 – 4.5), Limhamn (5- 3) och Eksjö (3 – 5). Det resultat räckte som som skrivet till att hålla sig kvar. Vi hoppas på en bättre säsong nästa år.

Vårt andra lyckades knipa en fin tredjeplatsen. Lyckades och lyckades de besegrade seriens suveräner Sällskapet II med 5 – 3 så de förtjänade den platsen. Inget snack om målskillnad här. Grattis till tredjelaget!

I Vårt tredje lag bidrog jag till att vi förlorade stort mot Hässelby SK 1 – 7. I mitt parti så mumlade min motståndaren efter om en matt som jag tydligen missade. Jag har inte vågat titta på det. Om det stämmer så antar jag att resten av mitt hår rycket. Roligt i den här matchen var att Björn i sitt första långparti lyckades vända vad som såg ut som ett förlorat slutspel till en övertygande vinst. Han tog där med lagets enda poäng och sin första vinst. Snygg! Och grattis Björn. Lagets placering är inte mycket att säga om vi är övertygande sist och får nästa år förhoppningsvis spela i en för laget lämpligare serie.


Lämna en kommentar