Kungstornet och lagmatcher

Kungstornet har spelat ett antal lagmatcher. Vi har inte rosat marknaden med toppresultat.
Men vad gör det vi är störst bäst och vackrast ändå.

Första lagmatchen var i Lag-dm elit. På grund av det kommande allsvenska sammandraget i Helsingborg så var laget något reservbetonat. Trots det så vann vi ganska enkelt mot Farsta SK med 10-4.

I allsvenska sammandraget i Helsingborg för förstalaget med matcher på fredag, lördag och söndag gick resultaten inte riktigt vår väg kan man väl säga.
Mot Lund blev 3.5 – 4.5, mot Västerås blev det 2.5 – 5.5 och mot Sällskapet blev det 2.5 – 5.5.
Med förluster i de tre matcherna ligger vi nu sist i elitserien. Visserligen knappt då Eksjö också har noll poängen men bättre partipoäng. De närmast före oss har 2 poäng. Tre matcher kvar och vi får se om vi kan vända på det här.

Andra lagen spelar i div 1 och mötte senast Eskilstuna. Laget lyckades rädda en hotande förlust till oavgjort, 4 – 4. Vi lämnade därmed sistaplatsen men är forfarande kvar på nedflyttningsplats. Men det är 5 matcher kvar så det kanske hinner lösa sig.

Tredje laget spelar i div 2 och har hittills haft en tuff resa. Nu senast mötte vi Tyresö. Nu som ronden innan var motståndarna på pappret ganska mycket starkare. Tyvärr infriade Tyresö favoritskapet och förlusten blev 1.5 – 6.5. Det ser inte så ljust ut när det gäller att hålla sig kvar i div 2. Men det är inte över innan det är över.

Lämna en kommentar